nenzys.blogg.se

Att bli sexuellt utnyttjad. Här är min historia. Min kamp för mitt liv

Fortsättning

Kategori:

Jag kommer att fortsätta skriva min historia, just nu har jag tagit paus ifrån skrivandet, då jag har mått sådär.

Att bekämpa sina demoner varje dag av ens liv tar energi. Bloggen har hjälp mig så mycket! Jag har kunnat prata med folk runtomkring mig om morfar utan att må piss. Men bloggen har också gjort mig känslig och psykiskt trött. Varje gång jag skriver ett inlägg har den situationen uppspelat sig framför mina ögon igen. Alla känslor kommer till liv.

Under dessa snart fyra månader med bloggen har jag tänkt på min morfar och övergreppen varje dag, minst en gång.

Just nu är jag i det stadiet i min historia som är jobbig att skriva bra inlägg, det är av yttersta vikt att jag får dem rätt.

Men jag kommer skriva igen snart, vänner!

Ni är de bästa läsarna man kan ha! Mitt bollplank som kastar tillbaka så otroligt bra kast!!

Mitt nyårslöfte är att få klart min bok :)

Gott Nytt År!

Nyår

Kategori:

Vad tycker ni om min dukning till nyårs middagen?

Kontakt

Kategori: Personligt

Det går att skicka mail till mig på nenzy@outlook.com
 
Om du har någon fråga eller bara vill prata lite!

Shopping

Kategori:

Här får ni se några klipp jag kom över på mellandagsrean!

Snart är det nyårsafton!

På nyår ska jag laga tre-rättersmiddag till 12 personer!

Vad ska ni göra?

God Jul!

Kategori:

God Jul!

Till er underbara läsare, hoppas ni får en riktigt underbar julafton!

Kramar N

Dagbok

Kategori:

En liten bild där min 40 kilos klump leker med lilla 2,5 kilos, 5 månader valpen!

De lekte i två dagar i full fart, utan problem!

Puss o kram

Uppehåll

Kategori:

Det kommer att bli ett juluppehåll under jul och nyår.

Jag behöver ta hand om mig och min familj då jag inte mår toppen!

Men häng kvar underbara läsare

Dagbok

Kategori:

Det är okej med svärfar. Kärlkramp tror de att det är. Det gissade jag med på. Är ju utbildad undersköterska...

Blev riktigt nervös när svärmor ringde och berättade att han var inlagd.

Fortsätt gärna att diskutera mitt inlägg om min hyresgäst som misskötte tre valpar och hur jag ska uppträda gentemot honom!

Dagbok

Kategori:

På väg mot sjukhuset. Svärfar har fått bröstsmärtor

Dilemma

Kategori:

Jag har ett stort dilemma på jobbet. Jag fick veta imorse att en av mina hyresgäster misskött tre schäfervalpar, genom att ha importerat dem från Irak, satt dem i en bur ute i 10 minus grader, med bara bröd och vatten. Gud vet hur länge?! Hundarna var smittade med rabies.

Han försökte också få dem sålda genom att fråga sina grannar om dom ville ha en valp för en tusing.

Valparna var i så dåligt skick att de avlivades.

Jag känner nu så stark avsky för denna människa att jag inte har lust att hjälpa honom om något skulle vara fel i hans lägenhet.

Vad skulle du ha gjort?

Dagbok

Kategori:

En ny måndag imorgon! Hoppas ni får en trevlig vecka!

Bara till torsdag, sen är jag ledig 6 dagar. Det ska bli skönt! Då ska jag skriva mer på bloggen och mycket mer på boken.

Vad har ni önskat er i julklapp?

Dagbok

Kategori: Personligt

Snart kommer den spännande fortsättningen på min historia! Hoppas ni hänger kvar! 
 
Ni är underbara!

Dagbok

Kategori: Personligt

julmarknad idag!
 
Har du varit på någon än?

Sex

Kategori: Personligt

Nu kanske ni tänker; vad menar hon med detta?!
 
Jo, jag är en tjej som vet mycket om sex. Kanske låter billigt, men jag har blivit utnyttjad till både höger och vänster. Jag har många gånger använt sex i tro om att få kärlek, vilket jag vet att många andra gör. Till exempel om man är kär i en kille och han inbjuder till sex, tror jag att många tjejer går med på detta i   hopp om att bli tillsammans. Jag har gjort det! Jag menar absolut inte att alla killar bara är ute efter sex, men många är! Även tjejer! 
 
Det jag vill komma fram till är att det är din kropp, dina känslor! Ett Nej är ett nej!
 
Visste du att en våldtäkt inte alls behöver innehålla våld? Många tjejer tror att bara för att man är ihop med någon och denne vill ha sex, så är man tvungen att ställa upp. Man är ju kär! Men så är det inte alls, om du inte har lust och säger nej men han övertalar dig, fastän du känner att du inte vill. Så kan det klassas som våldtäkt.
 
Jag har legat med 10 killar. Inget jag varken är stolt eller skäms över. Och ja, många gånger var det för att få bekräftelse eller hoppats på ett förhållande. Kanske låter slampigt? Men så var det. Jag använde sex som fel verktyg. Jag visste inte att mitt synsätt på sex var så pass vridet efter det morfar gjorde innan psykologen påpekade detta .
 
De första fyra killarna jag hade sex med kände jag ingenting. Det var mest obehagligt eller kändes ingenting, fysiskt. Med nio av tio killar har jag haft totala panikattacker under vissa samlag, då jag krupit ihop i fosterställning och skakat. Ingen fick röra mig! Jag visste att detta berodde på morfar, då jag varje gång tänkte på morfar då det hände.
 
För mig är sex nu något man ska dela med någon man verkligen älskar. Jag har ett citat; att ha sex är som att limma ihop två papper och sedan dra isär dem. Det fastnar alltid små bitar av papprena på vardera! 
 
MaN blottar sig totalt inför den man har sex med. Inte bara fysiskt utan psykiskt. Så sårbar man är under samlag går inte att bli. Det är en stund man ger hela sin kropp, hela sitt jag.
 
Så tänk på ditt budskap, vad är din mening med sex? Hur känner du inför att ligga? 
 
Ta vara på din kropp, endast du bestämmer över den. Kom ihåg att adrig gå emot dina "regler" så du slipper svika dig själv eller bli sårad! Du och dina egna värderingar är det viktigaste att lyssna på. Tänk logiskt!

Dagbok

Kategori: Personligt

Idag har jag varit hos veterinären med hunden. Han har åkt på en riktig dunder öroninflammation! Stackaren mådde jätte dåligt inatt, fick panik av att de kliade så mycket. Så jag fick ringa chefen och dra ledigt från jobbet så jag kunde åka in akut med vovven.
 
Han fick lugnande och sov som en stock. Men AJ så ont han hade när de rensade öronen! Nu har vi fått droppar till öronen och hoppas att han blir bra snarast!
 
Min lilla bebis!

Dagbok

Kategori: Personligt

Jag kommer att gräva ner mig i skrivandet av min bok, så bli inte förskräckta! 
 
Det är tack vare er kära läsare som har skrivit så uppmuntrande om mitt skrivande att jag har beslutat mig att skriva klart min bok och skicka in den till olika förlag. Så tack för allt stöd! Fortsätt vara så underbara som ni är och fortsätt att uppmuntra!
 
Jag kommer att fortsätta att skriva min historia här!
 
Snart kommer det fler urdrag ur boken. Så häng kvar!
 
Kramar Nenzy
 

Dagbok

Kategori: Personligt

Var på julbord igår, super trevligt och blev helt lagom glad på cider och snaps!
Maten var otroligt god och blev så mätt! 
 
Men jag har lite jobb-ångest/söndagsångest, vilket jag brukar ha. Vet inte hur man kan bli bättre på att slappna av på söndagskvällar, visst har jag blivit bättre och lugnare, men skulle vilja vara helt lugnt. 
 
Skriv gärna ett tips till mig om avslappning!
 
Det är också viktigt att erkänna för sig själv att man är bra!
 
Dagens uppgift: skriv tre positiva saker om dig själv
 
 

Andra advent

Kategori: Personligt

Glad andra advent!

Svar på tal

Kategori: Personligt

 

- Vad tänkte du när din mamma inte trodde på dig när du sa att din morfar våldtog dig? 

Svar; Då jag var 10 år gammal och försökte berätta för min mamma och mormor vad som hade hänt och det första min mormor sa var; tror du inte att du kan ha känt fel. Då började jag tvivla direkt, jag blev först lite arg, men tänkte sedan att de har rätt, vi ska inte berätta för någon! Jag trodde på vad mormor sa; jag hade nog känt fel. Det var nog inte så allvarligt. Där med så började jag tvivla på mig själv i nästan alla situationer. Så det var inte bara morfars övergrepp som gjorde att min liv såg ut som det gjorde och att jag mådde så pass dåligt. Utan även mormor och mammas uppträdande. Men kan förstå nu i efterhand att de inte alls förstod vad som hade hänt. Jag vet inte heller varför mormor försökte tysta ner det.

 

- Är du och A tillsammans?

Svar: Det kommer att komma mer detaljerat om hur vi det har gått och vad som har hänt. Men vi är tillsammans än idag och bor tillsammans. Världens underbaraste sambo, min bästa kompis i världen!

 

I Min historia part 1 skriver du bland annat så här: 
Allt de kunde förstå var att han hade varit innanför mina kläder. 

I Min historia part 40 skriver du: 
- Förlåt! Jag hade ingen aning om att det han gjorde mot dig var så allvarligt. 

 
Men din mamma och mormor förstod att din morfar hade varit “innanför dina kläder“. Ser du inte på något sätt att de ville inte se sanningen utan de valde att blunda. 

Svar; Nu när jag har pratat med mamma förstår jag att hon inte alls förstod när jag försökte berätta vad som hade hänt. Men jag tror också att mormor försökte blunda för sanningen och ville tysta ner det. Jag har ingen aning om varför, då jag inte än har tagit mig mod till att prata med henne.


Din mamma har hon brutit kontakten helt och hållet med din morfar nu. Eller träffar och pratar hon ibland med honom i alla fall? 

Svar; Jag kommer självklart att skriva om allt som har hänt. Och deta är en stor del i mitt skrivande. Därför vill jag inte skriva om det än. Men jag kan säga att ända sen jag var 10 år fick jag spela en teater om att jag älskade min morfar och mamma agerade ju helt normal mot honom, då hon inte visst det som hänt. Men jag lovar att det kommer ett inlägg om hur det är idag!

.
Vet din mormor om det här? 
Om hon nu vet om det. Har hon tagit sitt pick och pack och stuckit ifrån honom (morfar din)? 

Svar; Min mormor vet ingenting, jag vet inte hur hon uppfattade då jag försökte berätta då det hände. Jag har ingen aning om hon tänker på det eller visste att det var allvarligt. Men hon lämnade inte morfar då. Det kommer bättre svar i inlägg i bloggen framöver!Har du någon kontakt med din morfar idag? 
Om du inte har det. Om han skulle ringa upp dig och säga "förlåt för allt ont som jag gjort mot dig". Skulle du förlåta honom då eller skulle du säga: Dra åt helvete med dig! och sen slänga på luren? 

Svar; Detta kommer jag att snart skriva om i bloggen. För detta är den viktigaste delen i mitt skrivande! Så därför väljer jag inte att svara just här, utan svar kommer i inlägg. Håll utkik! Men jag kan säga att jag är inte längre arg på honom, jag har känt så mycket hat gentemot honom, jag hade velat se honom död så länge. Jag kommer aldrig glömma och förlåta. jag hade nog bett honom att dra åt helvete, men jag ör inte längre arg. Jag klarar mig bara mycket bättre utan honom... Kommer som sagt bättre svar om detta i fortsättande inlägg!

 

- Om du skulle få välja, skulle du välja bort händelserna i ditt liv eller är du glad över hur otroligt stark person du blivit i och med vad som hänt dig?

Svar; Jag har tänkt så många gånger över denna fråga. Det har varit en av de största frågorna under min uppväxt och är fortfarande! Detta är en fråga jag aldrig kommer att få svar på. Jag skulle vilja att ingen på hela jorden skulle behöva vara med om något sådant som jag var. Men på ett sätt vet jag att jag aldrig hade stått här i dag och vara denna, ibland, starka personen jag är. Jag hade ju aldrig varit den jag är i dag. Jag vet inte vem jag hade varit. Kanske hade jag haft det lättare förr, kanske inte. Vem vet? Men jag är stolt över mig själv!

 

- Jag har inte riktigt förstått vad din morfar gjorde, våldtog han dig eller tafsade han på dig? 

Svar; Jag kommer inte berätta i detalj vad han gjorde. Men han tog på mig, innanför mina byxor, innanför mina underkläder.

 

-Vart bor du? 

Svar; Jag bor i Småland


-Vad heter din hund? 

Svar; Min hund heter Kavajas Dustin Hoffman. Men Vi kallar honom för Azzar!


- Dina intressen? 

Svar; Mina intressen är många! Men jag är typisk friluftsmänniska, ute i naturen och röra på mig. Träning är en stor del av mitt liv, just nu när jag har ett så fysiskt jobb som jag har så blir det ett gympass i veckan plus ett spinningpass på fredagar! Annars älskar jag att skriva, sova, mysa och ÄLSKAR att titta på bröllop


Tränar du med hunden i så fall vad? 

Svar; Vi tränar mycker med vår hund, går cirka 3 timmar om dagen med honom, plus att vi klövjar(väska på hundens rygg) och låter honom dra pulka på vintern m.m. Eftersom han fortfarande är så ung har vi inte kunnat låta honom dra eller bäsra så mycket, men nu börjar han bli stor och orkar dra mig i pulka!


- Hur tror du ditt liv hade sett ut om detta med din morfar inte hade hänt? 

Svar; Jag har ingen aning! Kanske jag har haft det lättare utan de demoner som skapades, kanske inte. Jag tror att jag ahde varit någon helt annanstans än där jag är idag. Men jag är så nöjd med hur mitt liv är idag så att jag bara kan se det positivt. Även om det varit den största frågan genom livet.

Tack så jätte mycket för så bra frågor! Ni överraskade mig att ni verkligen bryr er och att så många av er läst bloggen ända från början! Tack

 

och har ni fler frågor; skicka mail till nenzy@outlook.con

Inlägg 18

Kategori: Dagbok

Min andra älskling är på fyra ben. Den här varelsen har så många gånger fått mig att le, fått mig på bra humör och gett mig en anledning till att orka leva när det har varit tungt.

Han är en av de viktigaste kärleken i mitt liv.


Dagbok

Kategori: Dagbok

Dagens uppgift; ta en varm dusch, ta på dig myskläderna och sätt dig i soffan!

Det tänker jag göra efter denna dag i snökaos! Min kropp säger stopp.

Lyssna på din, vad säger din?

Svar på era frågor kommer snart! Jag sitter och renskriver mina svar så ni får bästa svar till så bra frågor! Ni har verkligen fått mig att tänka efter! Bra gjort!

Dagbok

Kategori: Dagbok

Träningsvärken hägrar!

Har kört hårt på jobbet, skottat massor av snö och hållit högt tempo hela dagen. Plus ett gympass efter jobbet. Tog det dock lugnt! Prövade att ta så mycket jag orkade i benpress. Blev 158,5 kg ;) sen blev det middag vid halv 10!

Dagens uppgift; se till att äta ordentligt, speciellt när det är kalt ute! Äter du för lite fryser du lättare! Ta gärna något mellanmål!

Frågestund

Kategori: Historia

Nu är det dags för frågestund!

Är det något du undrar över, vill veta om mig eller kanske vill du bara utrycka dig om något jag skrivit.

Fråga mig om vad du vill, så ska jag svara på allt jag kan!

Dagbok

Kategori: Historia

Min dag har varit som den brukar, dock skottat snö på jobbet och frusit i minusgraderna! Men har varit insvept i både underställ och allt där till plus att jag har jobbat mig varm.

Något som jag aldrig gjort förut är att jag har köpt ett skidställ, alltså jacka och byxor. Då jag är en unge som aldrig åkt skidor har jag inte haft behov. Blev ett ställ för över 3000 kronor! Har ALDRIG köpt något så dyrt i klädesväg om jag ska vara ärlig.

Tog på mig hela stället, tog med min hund, selade honom och åkte pulka efter! Ja, fort gick det kan jag lova! Och barnasinnet kom fram!

Så dagens uppgift blir att locka fram barnasinnet; åk pulka, pyssla, ta i alla fall en vinterpromenad på pälsad i termobyxor!

Min historia part 46

Kategori: Historia

Vi stod i kön mot kassorna i affären då A's telefon plötsligt började ringa. Han kände inte igen numret på displayen men svarade som han brukade göra.

Jag ser hur A tittar på mig och hans förvåning spred sig över ansiktet. Han mimade med läpparna att det var K's mamma.

Jag hör hur A börjar svara på massa frågor;

- var köpte ni hunden?
- vem är uppfödaren?
- var är valpen under dagarna?

Jag hörde hennes röst genom telefonen, hon fortsatte med frågorna:

- varför köpte du en rottweiler?

A svarar på frågorna:

- vi hittade valpen och uppfödaren genom en annons på blocket, vi var hos uppfödaren två gånger innan vi köpte valpen. A drar på smilbanden och lägger till att han köpte en rottweiler för att han ville ha en mer manlig hund, Han blinkade åt mig och skrattade till.

Hon skrattade uppenbarligen inte utan fortsatte med frågor tills hon till slut la på.

Vi tittade på varandra och undrade vad som just hade hänt? Trevligt att hon brydde sig eller inte?

Senare på kvällen började smsen att överösa A's telefon. Det var hon igen...

Min historia part 45

Kategori: Historia

Mitt och A's förhållande växte, det blev för varje dag mer och mer spännande. Framför allt när man har varit vänner i fyra år men ständigt upptäckte nya saker. Vi blev officiellt tillsammans 30/9-2011 och i november hämtade vi våran valp. Det blev en rolig och tuff utmaning att både lära känna varandra bättre och uppfostra ett litet liv ihop.

Även om jag hade min katt sen innan, ett år gammal vid den tiden. Så var det speciellt att dela upplevelsen att uppfostra ett litet djur tillsammans.

Många tyckte att vi var så framfusiga som skaffade hund tillsammans så tidigt, många trodde inte på att det skulle hålla. Men vet ni vad? Det förde oss bara närmre varandra och vi lärde känna varandra på ett ännu djupare plan.

Jag hade haft hund genom hela mitt liv, men detta blev min första egna hund, dessutom en rottweiler och A hade aldrig haft hund. Men som tur var så hade vi hade samma värderingar och synsätt på hunduppfostran så gick det lättare än väntat. Visst var tidiga morgnar, kiss på mattan och vassa små tänder något att ta hand om i början. Men vi visste att det skulle komma en dag då han blev rumsren och lydig, bara vi var konsekventa!

Våran uppfödare bodde inte långt borta, vilket var skönt, då vi både kunde få stöd och hjälp. Han tyckte det var så bra att A kunde ha med honom hela dagarna. Ligga i bilen en stund, sedan vara ute och busa när han kände för det. Det var bra för valpen att få vara med och bygga upp ett band mellan valpen och A.

Det vi inte visste var att vi hade någon som höll ögonen på oss och skulle vända våran värld upp och ned.

*****

Dagbok

Kategori: Historia

Jag minns då jag var som sjukast i mina ätstörningar. Jag ställde mig på vågen ungefär 20-50 gånger om dagen, bara för att kontrollera minsta gram upp eller ned.

Vet ni vad min mamma gjorde när hon fick veta om mina ätstörningar och min besatthet av min vikt? Hon slängde ut vågen ut ur vårt hus!

Jag har fortfarande ingen våg, eftersom jag vet att det bara skulle trigga mig till att väga mig varje dag. Vilket man faktiskt inte behöver!

Dagens uppgift; släng ut eller ställ undan din våg!

Vem behöver egentligen veta vad du väger varje dag, vecka, månad? Sjukvården kanske, och de har en våg om de behöver din vikt. Jag tror helt ärligt att du själv vet ungefär vilken vikt du ligger på och du kommer att märka om du skulle gå upp eller ner i vikt. Självklart ska man inte vara ohälsosam men vad gör egentligen några kilon upp eller ned? Bara du mår bra!

Så släng ut vågen!

Dagbok

Kategori: Historia

Jag har tänkt en hel del på hur många kändisar och storbloggare ser ut och hur de ska vara och vilka intressen de ska ha. Saker som gör en bloggare intressant. Jag läser fruktansvärt många bloggar och ser många gånger ett mönster;

Exempel 1; en hundaccessoar, helst en liten, liten hund.

Exempel 2; ha oändligt med pengar och stureplansliv, shopping och uteliv.

Exempel 3; operationer, botox och fillers, något som är intressant att läsa om.

Exempel 4; en kropp som väcker åsikter, super smal eller överviktig. Gärna något om bantning och träning.

Exempel 5; mode, kläder och smink.Detta visste du inte om mig:

- jag är en tjej som jobbar som vaktmästare. Jag kan allt från rensa avlopp och laga läckande kranar till att fixa din spis! Kanske inte så charmigt, men passar mig under mitt sabbatsår!

- jag har en 40 kilos rottweiler som knähund.

- visst älskar jag träning, men min erfarenhet om bantning är inte god. Därför förespråkar jag inget annat än att vara mänskligt hälsosam.

Jag är inte tjock, inte heller spinkig.

Det enda jag har opererat är min vänstra stortå, för nageltrång, två gånger!

Jag har inte oändligt med pengar utan är en vanlig knegare som får min lön i slutet av månaden.

Detta är såklart mina åsikter

Förstår ni vad jag menar?
Vad tycker ni?

Min historia part 44

Kategori: Historia

Redan då jag var runt 7 år gammal hade jag bestämt mig för att skaffa en hund då jag blev vuxen. En rottweiler kille skulle jag ha!

Så en vecka efter min 18 års dag, hämtade jag och A våran fyra månaders bebis!

Dagbok

Kategori: Dagbok

Jag har precis satt mig i bilen på väg hem efter bion. Jag är salig! Tårarna rann längs kinderna i slutet av filmen. Ja, herregud, är en riktig mes! Jag erkänner, jag är ett totalt twilight fan!!

Tyckte filmen var super duper bra! Ett bra slut på en era. Blir helt känslosam! Så till er som inte ha sett den; SE DEN! Och till er som redan sett den; se den igen!

Det enda jag störde mig på är denna kris mellan Kristen och R-Patz, jag tänkte många gånger på hennes otrohet... Så synd att hon har blivit Hollywoods mest hatade skådespelare... Ledsamt!

Men annars är jag fortfarande skakig av denna underbara resa och upplevelse genom Twilight!

Dagbok

Kategori: Dagbok

Idag ska jag gå på bio; Braking Dawn part 2! Det ska bli roligt då jag är ett hemligt fan av twilight! Har läst alla böcker och sett alla filmerna, förutom denna då.

Lämnar en liten recension om vad jag tyckte om den, för er som inte sett den. Och till er som har sett den:

- Var Breaking Dawn part 2 bra?

Min historia part 43

Kategori: Historia

Förhållandet med A var som en dröm. En kille som efter första dejten verkligen menade och visade att han var intresserad. 10 år äldre än mig, seriös och världens snällaste. Dessutom otroligt vältränad och snygg, vilket var ett resultat av att ha legat uppe i cykel-eliten sen han var 15. Han hade lagt av med elit-träningen när han var 22, men åh! Vilken kropp!

Jag hade aldrig varit så nervös som då vi skulle gå på vår första dejt. Det blev dock hemma i mitt vardagsrum, då vi började prata utan hejd, så det blev ingen fika ute, utan hämtpizza då vi blev hungriga. Jag vet inte vad som hände, men inte för att låta för klyschig; Det klickade! Även om vi varit vänner i över 3 år, så var det som om man såg elektriciteten mellan oss. Vilken hade varat ungefär i två månader innan dejten, kanske till och med 6 månader!

Vi satt och pratade från klockan 6 på kvällen till 23.. Och när han skulle gå, blev det ett varmt famntag som kändes att ingen ville att han skulle åka. Kramen var varm och varade länge!

Efter han hade gått, stod jag i hallen, med hjärtat i halsen, fjärilar i magen och ett stort leende över hela ansiktet. Tryggheten smög sig över mig, och en frid jag inte känt på 8 år slog sig rot.

Min historia part 42

Kategori: Historia

K fortsatte att försöka förstöra för mig och A. Han gick runt till alla våra gemensamma kompisar och snackade skit. Framför allt om mig. Vart vi än kom, vilken kompis den än var, så frågade de hur det gick med K. Om vi var vänner. Då han gått runt och berättat allt, hans version, blev ju jag skurken. På vägen hem grät jag i bilen, jag var så förtvivlad och sårad. Vem jag än träffade av vännerna så fick jag höra vad han sagt om mig. Vännerna sa att de inte brydde sig och att de faktiskt började tröttna på Ks snack. Men jag tog så illa upp.

Till slut fick A nog, han skulle konfrontera K. Varför han snackar skit om honom, sin bästa vän. Att han sprider rykten om att han är desperat och aggressiv. Svaret han fick var; ja men det är du ju! Du kastar ju saker i marken om du blir arg på jobbet. Det andra svarade han inte på, skyllde ifrån sig och sa att det hade inte han sagt.

A bestämde sig för att bryta all vänskap med K, och dessutom satsa på det förhållande som började växa fram mellan mig och A.