nenzys.blogg.se

Att bli sexuellt utnyttjad. Här är min historia. Min kamp för mitt liv

Urdrag

Kategori: Personligt

Då jag påbörjat att skriva min historia i dokumentform, för att till slut ge ut en bok. Får ni ett smakprov:
 

Förord

Vi alla har minnen, starka eller svaga. Vi har ett undermedvetande som ibland inte lämnar oss ifred, även om man inte alltid kommer ihåg vad som har hänt.

Efter åtta år i skam och tystnad förstod jag att det som hände i min barndom hade påverkat mig mer än jag någonsin kunnat ana. Jag förstod att alla mina val, alla utlopp för mina känslor, allt påverkades av vad han hade gjort mot mig. Jag hade trott i så många år att jag var sjuk, var tvungen att få en diagnos, få en förklaring. Förklaringen jag egentligen hade framför näsan.

Det jag hade försökt att glömma, förlåta och förtränga, skulle nu bli något som jag var tvungen att prata om, uppleva igen och försöka förstå. Det blev en kamp där mina upplevelser för åtta år sedan blev verklighet, något jag så innerligt inte trott varit så allvarligt. Jag kände min ofta som en offer, tyckte synd om mig själv att det hade hänt just mig. Jag kände mig ibland stämplad; sexuellt utnyttjad, av min egen morfar.  Jag var psykiskt sjuk, jag skulle aldrig bli normal. Det som hände har hänt mig och jag var tvungen att förstå att detta skulle följa mig för resten av mitt liv.

Det var mitt liv, en olycksfågel, psykiskt sjuk, sexuellt utnyttjad, sviken, onormal. Det var kampen om mitt liv, att tillåta mig känna utan att ha tron om att jag ska dö. Jag fick kämpa mot känslan av att jag inte var något värd, att jag inte förtjänade bättre.

Jag började skriva en blogg, fick stöd, förstod att jag inte var ensam.

 

Nenzy – Mitt liv som sexuellt utnyttjad.

Här är mitt liv, min historia, som aldrig kommer att ta slut.

Kommentarer

 • Anonym säger:

  Det låter jättebra, du måst skriva en bok!! Du kan verkligen formulera dej jättebra och så. Och jag tror också att det kan hjälpa andra som har varit i samma situation. Kram!

  Svar: Tack så mycket! Jag hoppas att du vill följa mig och min historia!
  kramar N
  Nenzy - mitt liv som sexuellt utnyttjad

  2012-11-05 | 20:29:23
 • Jennifer säger:

  vill du var med på min dagens blogg tävling? Klicka på: http://mypicturesofjs.blogg.se/
  (förlåt om du inte gillar sådana kommentarer!)

  PS, ÄLSKAR din blogg<3

  Svar: Hej! Jag kan vara med om du vill!
  Kram
  Nenzy - mitt liv som sexuellt utnyttjad

  2012-11-07 | 16:54:54
  Bloggadress: http://mypicturesofjs.blogg.se
 • Charlotte säger:

  Hej! Jag älskar din blogg. man får så många känslor i sig, men man kan inte riktigt fatta hur någon kan göra så mot någon annan. själv så fattar jag de inte. man kanske borde undersöka varför de finns sodana människor. men till de jag undrar är vad heter din bok? eller du har inte gett ut den än? Många styrke kramar till dig.

  Svar: Hej! Vad roligt att höra att du gillar min blogg! Jag förstår inte heller hur en människa som står en så nära kan göra något sånt.
  Jag har inte gett ut min bok än, men den kommer! Den kommer att heta; Mitt liv som sexuellt utnyttjad.

  Tack för en underbar kommentar!

  Kramar
  Nenzy - mitt liv som sexuellt utnyttjad

  2013-01-05 | 22:18:09

Kommentera inlägget här: