nenzys.blogg.se

Att bli sexuellt utnyttjad. Här är min historia. Min kamp för mitt liv

Inga tecken

Kategori: Personligt

Nepp! Ingen mens... Har dock gjort ett gravtest till idag och det var negativt, så ska försöka slappna av och se det som att kroppen sagt ifrån att det kanske varit lite för stressigt eller så.

Men det är svårt att hålla humör och tålamod, när man inte vet vad som är problemet.

Kommer den inte imorgon så ringer jag vårdcentralen på måndag.

Kommentarer

 • Lilly säger:

  Jag har alltid haft regelbunden mens, men för ett tag sen hoppade den över ett tillfälle och jag var jätteorolig. Jag har haft svackor i livet flera gånger och den hoppade över vid just en sådan här svacka, så det var därför jag tänkte att det INTE var av den anledningen som den hoppade över, för jag hade ju haft svackor förut. Men så var fallet och så kan det vara även för dig. Oroa dig inte för mycket, nästa tillfälle kommer den säkert tillbaka!

  Svar: Tack för ditt svar! Jag håller tummarna för att kroppen bara skojar med mig! Dock mår jag inte så bra i kroppen nu som innan. Men kanske är mensen på gång!
  Kram N
  Nenzy - mitt liv som sexuellt utnyttjad

  2013-04-21 | 00:00:39
 • R säger:

  Jag har också alltid haft regelbunden mens, men sedan rätt som det var så försvann den en månad... Sedan kom det igen, och sedan upphörde det igen. Har nog hänt mig en 4-5 ggr nu, och jag har inte varit under extrem stress de stunderna heller.
  Kroppen gör nog lite som den vill ibland.
  Ta det lugnt bara, känn efter så att du mår bra i övrigt, och blir det mer uppehåll så får du kolla upp dig! :) Ha det fint!

  Svar: Tack för ditt svar! Jag hoppas verkligen att det bara är kroppen som luras! Den kan ju göra det har jag hört!
  Ha det så bra själv!

  Kramar!
  Nenzy - mitt liv som sexuellt utnyttjad

  2013-04-21 | 19:32:54

Kommentera inlägget här: